Aν δε βλέπετε το newsletter πατήστε εδώ
Bookmark and Share
Το e-book του μήνα

Δίδυμα Φεγγάρια
της Ρένας Ρώσση-Ζαΐρη
 
Η Αγάπη και η Ελισάβετ μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό. Μεγαλώνουν χωρίς να ξέρουν την ύπαρξη η μια της άλλης. Μέχρι που οι ζωές τους μπλέκονται αδυσώπητα.
Ένα μυθιστόρημα για τον έρωτα, την αναπνοή του Θεού πάνω στη γη. Μια ιστορία βασισμένη σε αληθινά γεγονότα, που χορεύει ανάμεσα στο όνειρο και την αλήθεια, προσπαθώντας να κεντήσει την ίδια την αγάπη.

Πολυαναμενόμενα

 


Ό, τι αγαπώ είναι δικό σου
Γιάννης Καλπούζος

Αντίστροφη διαδρομή
Γιώργος Πολυράκης

Η αντανάκλαση του χρόνου 1 – Η δοκιμασία
Γιώργος Ν. Μανιάτης
«Επιδίωξή μου το μυθιστορηματικό ταξίδι και η αναγνωστική ευφορία.» Ο Γιάννης Καλπούζος γράφει ένα μυθιστόρημα που γεμίζει φως και ψυχική ανάταση τον αναγνώστη. Μια ιστορία για τη φωτιά του έρωτα, που είναι τόσο δυνατή ώστε μπορεί να κάψει ακόμα και τη μεγαλύτερη απληστία. Το συγκλονιστικό οδοιπορικό μιας ξεχωριστής οικογένειας στην Ελλάδα του εικοστού αιώνα.

Σαν τα φύλλα του καπνού
Λία Ζώτου – Θοδωρής Καραγεωργίου

Τρεις μέρες μετά
Μάρω Κερασιώτη

Στους δρόμους του Καΐρου. Περίπατος με τον Ναγκίμπ Μαχφούζ
Πέρσα Κουμούτση
Ο Νικόλας ερευνά το άγνωστο παρελθόν του παππού του και προσπαθεί να ανακαλύψει το δικό του μέλλον. Η Αγάπη Πεταλά, πνιγμένη στα χρέη, αποφασίζει να δολοφονήσει τη μητέρα της, Ερατώ Θεοφάνους, με απώτερο σκοπό να την κληρονομήσει και να βγει από το αδιέξοδο. Ένα ταξίδι επιστροφής στο παρελθόν, στον χρόνο και τον τόπο του μεγάλου συγγραφέα Ναγκίμπ Μαχφούζ. Ένα ταξίδι αυτογνωσίας, συνειδητοποίησης και προπάντων αποτίμησης ζωής.

Ξένη λογοτεχνία

 


Κραδασμοί
Τζόναθαν Φράνζεν

Το τελευταίο παιχνίδι
Αχμέτ Αλτάν

Η πεινασμένη φωτιά – Η τριλογία της Βικτόριας Μπέργμαν 2
Έρικ Αξλ Σουντ
Το δεύτερο δείγμα γραφής του ιδιοφυούς συγγραφέα εμπνευσμένο από τις δυσκολίες που αντιμετώπιζε ο γάμος του την περίοδο εκείνη. Ένας από τους κορυφαίους Τούρκους συγγραφείς παραδίδει μια διαφορετική ιστορία μυστηρίου, όπου ο αναγνώστης από την πρώτη κιόλας σελίδα δεν αναζητά τον δράστη αλλά το θύμα.

Το δεύτερο μέρος της Τριλογίας της Βικτόριας κατορθώνει να ξεπεράσει το πρώτο βιβλίο αυτού του εκδοτικού φαινομένου με ένα εντυπωσιακό και άκρως απρόσμενο κρεσέντο.

 

Για μια καλύτερη ζωή

 


Η φόρμουλα – Οι 130 χρυσοί νόμοι της επιτυχίας στη ζωή
Κωνσταντίνος Ποδότας

Απιστία
Κέιτ Φάιτζες

Χαρά, η καλύτερη θεραπεία
Γιώργος Πιντέρης
Η ΦΟΡΜΟΥΛΑ δεν είναι Μυστικό… Αν κοιτάξουμε προσεκτικά διέπει τα επιτεύγματα ανθρώπων παγκοσμίως… Το βιβλίο αυτό καταρρίπτει τα ταμπού, θέτει σκληρά ερωτήματα και προτείνει τρόπους για να ξεπεράσουμε την απιστία και να κατανοήσουμε καλύτερα τον εαυτό μας και τις σχέσεις μας. Όταν η ιατρική δεν μπορεί να εξηγήσει τα συμπτώματά μας, τότε αναλαμβάνει η ψυχολογία.
 

Ακολουθήστε μας:   Αν θέλετε να ΜΗ λαμβάνετε αυτό το newsletter, πατήστε εδώ. ή στείλτε e-mail στο unsubscribe@psichogios.gr
Σύμφωνα με το Νόμο 2472/97 το e-mail αυτό σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να θεωρηθεί spam διότι περιέχει
τα στοιχεία του αποστολέα και δυνατότητα διαγραφής από τη λίστα παραληπτών.